GALERIJA VIDEOGalerija slika restorana Dren vam omogućava da zavirite u unutrašnji ambijent kao i divnu atmosferu koju pruža jedinstvena bašta restorana!

Nemojte zaboraviti da je početak tradicije kafana i restorana upravo u Beogradu. Davne 1522. otvorena je prva kafana u Evropi, dok će tek 100 godina kasnije ovakva mesta biti otvorena u Beču, Parizu….

Dren, restoran, kafanica, ušuškana u mirnom delu Tošinog Bunara, blizu finansijskog grotla urbanog Novog Beograda. Dok je grad pod snežnim pokrivačem, obavijen zimskom izmaglicom toplo i mirno mesto nudi pregršt primamljivih specijaliteta koje greju dušu. Jela koja svojim mirisom i ukusom vas teraju da uživate u svakom zalogaju. Sa prvim lepim danima otvara se bašta, utočište od vrućine i vreve, mesto za debelu hladovinu i dobro rashlađeno točeno pivo. Ili jednostavno započnite dan jutarnjom kafom i domaćim ratlukom.

Kvalitetna domaća kuhinja nudi pregršt primamljivih specijaliteta.Teletina ispod sača, dimljene butkice u sosu od rena, piletina Parma, a tek velik izbor pića…. Nudimo naravno i tradicionalne specijalitete sa roštilja. Ukoliko želite da probate više jela ili prosto pazite na količinu nudimo izbor veličine porcije.

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je Dren restoran nagrađen zlatnom medaljom na ovogodišnjem Sajmu turizma u Novom sadu za kvalitet gastromske ponude. Čestitamo kolegama, pobednicima u drugim kategorijama i želja nam je da nastavimo sa dobrim rezultatima. Ne kaže naš narod bez razloga „zdrav kao dren“. Odlična domaća srpska kuhinja i strani specijaliteti, neizbežan roštilj i sveža pečenja, vegeterijanski obroci…Za nazahtevnije ukuse, za dobre doručke, bogat ručak i laganu večeru. Uz sve to da se dobro osećate i sa čašom vina zalijete i proslavite sa vama dragim ljudima. Ugostite ih na proverenom mestu i častite i sebe onim što najviše volite da jedete.

Dren je pravi izbor za poslovne i porodične izlaske, za parove i one koji to žele da budu. Za veće grupe i proslave pozovite na 011/2696688.