Do Dren restorana se stiže veoma lako. Isključenje "Tošin Bunar" sa autoputa Beograd-Zagreb iz pravca Zagreba vas vodi direktno u ulicu Tošin Bunar. Odmah ćete primetiti šumarak koji upravo i jeste bašta restorana Dren, jedinstvena prirodna hladovina. Volimo u šali da kažemo da se leti i automobili gostiju rashlade, jer se i parking nalazi u prirodnom hladu drveća i dovoljno je velik za sve goste restorana.

 
Predjelo Dren
Dren sač

Odlična domaća srpska kuhinja podrazumeva i pregršt domaćih proizvoda tu su naravno sezonske domaće zimnice koje vam svake godine spremimo...Izdvajamo domaće kobasice koje se pune samlevenim mesom u kuhinji Drena. Izdvajamo specijalitete koji su veoma traženi:teletina ispod sača, dimljene butkice u sosu od rena, piletina Parma...Ne smemo zaboraviti reći da hleb koji vam se servira je domaći, sami ga mesimo i pečemo...

Restoran Dren sa kapacitetom mesta do 160, idealno je mesto za održavanje vaše svadbe. Skoro da je postala tradicija u restoranu Dren da naši nekadašnji mladenci proslavljaju i rodjenje deteta i njihove prve rodjendane. Organizovani ručak za turiste ili proslava rođendana, specifični zahtevi, manje ili veće organizovane grupe, sa našim stručnim timom možete sve dogovoriti.