Američka pita na ruski način

Američka pita na ruski način….Mmmm…Umetnost našeg poslastičara Čede

A ovo je posebna poslastica…Zašto? Pa pomešali smo ono najbolje Amerike i Rusije…Klasična američka pita sa jabukama na sloju prelepog testa i bogat sloj sibirske aronije…Nemojte prepustiti ovaj blago slatki ukus.

 

Filozofija restorana Dren je da pored ljubavi na usta ulazi i zdravlje. Započnite dan uz tradicionalnu jutarnju srpsku kafu i domaći ratluk.Po podne se osvežite uz točeno pivo. Uveče uživajte u prijatnom ambijentu i pustite apetitu na volju….Ukusna hrana u Dren restoranu…Odlična domaća srpska kuhinja i strani specijaliteti, neizbežan roštilj i sveža pečenja, vegeterijanski obroci..Ne kaže naš narod za džaba “Zdrav ko Dren”! Ukusna hrana u Dren restoranu…Odlična domaća srpska kuhinja i strani specijaliteti, neizbežan roštilj i sveža pečenja, vegeterijanski obroci..Ne kaže naš narod za džaba “Zdrav ko Dren”! Dren, Cornus mas, svibovina, drenak, drnjulic. Dren je tu da nas podseti na davno prohujale dane kada su bake pravile od njega pekmez, njegov blago kiselkasti ukus, u isto vreme sladunjav i pomalo opor.

Ne kaže naš narod bez razloga „zdrav kao dren“, jer sve što je u vezi  s drenom je simbol zdravlja, otpornosti i dugovečnosti.U sred urbanog Novog Beograda, na Tošinom Bunaru, iznenadiće vas bašta restorana DREN, ušuškana prirodnom hladovinom drveća i sa melodijom ptica koji su tu stalni gosti. Naizgled neprimetna oaza, ova bašta će vam ponuditi svoj kutak za jutarnju kaficu ili diskretne zvuke tamburaša u predvečerje sa prijateljima. Ako ne znate gde na ručak, bašta Drena će vas ugostiti i nećete više imati takvih nedoumica. Raznovrsna srpska kuhinja, točeno pivo ili kvalitetno vino će upotpuniti našu prolećnu misiju, a to je da nam se prijatelji uvek vraćaju.