kontakt

kontakt

kontakt
kontakt-2

center

[image src=”http://restorandren.com/wp-content/uploads/2017/05/proba-logo2.png” border=”0″] [divider height=”40″]
Dren restoran se nalazi u ulici Tošin Bunar 216. Lako ćete nas prepoznati po jedinstvenoj letnjoj bašti, jedina potpuno prirodna, opuštajuća oaza u sred urbanog Novog Beograda. Otvoreni smo svakog dana od 08 h ujutru do ponoći.
[divider height=”25″]
+381 11 2696383
+381 65 2000493
office@restorandren.com

#ffffff

no-repeat;center top;;

auto

70px 60px 55px

mapa

no-repeat;center top;;

auto

Contact form

Pošaljite poruku

[divider height=”25″] [contact-form-7 id=”40827″ title=”Restaurant Contact Form”]

center

no-repeat;center top;;

auto

Restoran Dren je otvorio svoja vrata 16.novembra 2011. godine i od tada pa do danas teži i podržava jedan cilj a to je “da se gosti uvek vraćaju”. Zato insistiramo na kvalitetnoj ponudi hrane, domaćim proizvodima i brzoj usluzi o kojoj se danas zaista priča. Gradili smo naš tim pažljivo. Uživaćete u običnom, kafanskom ali nadsve ugodnom unutrašnjem ambijentu restorana dok je bašta sad već poznata prirodna oaza u sred Novog Beograda

Do Dren restorana se stiže veoma lako. Isključenje “Tošin Bunar” sa autoputa Beograd-Zagreb iz pravca Zagreba vas vodi direktno u ulicu Tošin Bunar. Odmah ćete primetiti šumarak koji upravo i jeste bašta restorana Dren, jedinstvena prirodna hladovina. Volimo u šali da kažemo da se leti i automobili gostiju rashlade, jer se i parking nalazi u prirodnom hladu drveća i dovoljno je velik za sve goste restorana.

Odlična domaća srpska kuhinja podrazumeva i pregršt domaćih proizvoda tu su naravno sezonske domaće zimnice koje vam svake godine spremimo…Izdvajamo domaće kobasice koje se pune samlevenim mesom u kuhinji Drena. Izdvajamo specijalitete koji su veoma traženi:teletina ispod sača, dimljene butkice u sosu od rena, piletina Parma…

Filozofija restorana Dren je da pored ljubavi na usta ulazi i zdravlje. Započnite dan uz tradicionalnu jutarnju srpsku kafu i domaći ratluk.Po podne se osvežite uz točeno pivo. Uveče uživajte u prijatnom ambijentu i pustite apetitu na volju…. Ako ne znate gde na ručak, bašta Drena će vas ugostiti i nećete više imati takvih nedoumica. Raznovrsna srpska kuhinja, točeno pivo ili kvalitetno vino će upotpuniti našu prolećnu misiju, a to je da nam se prijatelji uvek vraćaju.

KONTAKT