jelovnik restoran Dren

MENI

default

Meni Dren restorana…Filozofija restorana Dren je da pored ljubavi na usta ulazi i zdravlje. Odlična domaća srpska kuhinja i strani specijaliteti, veliki izbor vina, domaćeg i stranog pića, dnevni obroci, domaći obrok.Preporuke šefa kuhinje, preporuka domaćih kolača i torti spremljenih u kuhinji Drena, ali i domaći hleb, uvek svež jer izlazi iz naše peći…Nikad nije bilo lakše i lepše uživati a ako niste sigurni, mi ćemo vam ponuditi ideje za vaš ručak, poslovni, porodični ili jednostavno ručak sa prijateljima….

icon

Sa ponosom ćemo reći, meni je deo priče, sve je u Drenu!

icon

Meni Sač restorana Dren

JELOVNIK RESTORANA DREN

  • POGLEDAJTE UKUSNE OBROKE preporučujemo

JELOVNIK

http://restorandren.com/jelovnik/

box

krigla-piva

KARTA PIĆA

  • POGLEDAJTE ČIME SE POČASTITI preporučujemo

KARTA PIĆA

http://restorandren.com/karta-pica/

box

“Ništa ne bi bilo dosadnije od jedenja i pijenja da ih Bog nije pretvorio u zadovoljstvo a ne samo potrebu” Volter
Restoran Dren je otvorio svoja vrata 16.novembra 2011. godine i od tada pa do danas teži i podržava jedan cilj a to je “da se gosti uvek vraćaju”. Zato insistiramo na kvalitetnoj ponudi hrane, domaćim proizvodima i brzoj usluzi o kojoj se danas zaista priča. Gradili smo naš tim pažljivo. Uživaćete u običnom, kafanskom ali nadsve ugodnom unutrašnjem ambijentu restorana dok je letnja bašta sad već poznata prirodna oaza u sred Novog Beograda

Dren-ambijent-1-4
Restoran Dren sa kapacitetom mesta do 160, idealno je mesto za održavanje vaše svadbe. Skoro da je postala tradicija u restoranu Dren naši nekadašnji mladenci proslavljaju i rodjenje deteta i njihove prve rodjendane. Organizovani ručak za turiste ili proslava rođendana, specifični zahtevi, manje ili veće organizovane grupe, sa našim stručnim timom možete sve dogovoriti.

Filozofija restorana Dren je da pored ljubavi na usta ulazi i zdravlje. Započnite dan uz tradicionalnu jutarnju srpsku kafu i domaći ratluk.Po podne se osvežite uz točeno pivo. Uveče uživajte u prijatnom ambijentu i pustite apetitu na volju….