poslovna proslava

proslave firmi

default

U restoranu Dren možete proslaviti Vama bitne poslovne datume, proslave firmi i sve što Vam je potrebno za obeležavanje značajnih datuma i jubileja Vašeg preduzeća.

icon

proslave firmi

Pozovite nas da se dogovorimo

icon-call

http://restorandren.com/kontakt/

Filozofija restorana Dren je da pored ljubavi na usta ulazi i zdravlje. Započnite dan uz tradicionalnu jutarnju srpsku kafu i domaći ratluk.Po podne se osvežite uz točeno pivo. Uveče uživajte u prijatnom ambijentu i pustite apetitu na volju….

Restoran Dren je otvorio svoja vrata 16.novembra 2011. godine i od tada pa do danas teži i podržava jedan cilj a to je “da se gosti uvek vraćaju”. Zato insistiramo na kvalitetnoj ponudi hrane, domaćim proizvodima i brzoj usluzi o kojoj se danas zaista priča. Gradili smo naš tim pažljivo. Uživaćete u običnom, kafanskom ali nadsve ugodnom unutrašnjem ambijentu restorana dok je letnja bašta sad već poznata prirodna oaza u sred Novog Beograda

Do Dren restorana se stiže veoma lako. Isključenje “Tošin Bunar” sa autoputa Beograd-Zagreb iz pravca Zagreba vas vodi direktno u ulicu Tošin Bunar. Odmah ćete primetiti šumarak koji upravo i jeste bašta restorana Dren, jedinstvena prirodna hladovina. Volimo u šali da kažemo da se leti i automobili gostiju rashlade, jer se i parking nalazi u prirodnom hladu drveća i dovoljno je velik za sve goste restorana.

Odlična domaća srpska kuhinja podrazumeva i pregršt domaćih proizvoda tu su naravno sezonske domaće zimnice koje vam svake godine spremimo…Izdvajamo domaće kobasice koje se pune samlevenim mesom u kuhinji Drena. Izdvajamo specijalitete koji su veoma traženi:teletina ispod sača, dimljene butkice u sosu od rena, piletina Parma…Ne smemo zaboraviti reći da hleb koji vam se servira je domaći, sami ga mesimo i pečemo…

Restoran Dren sa kapacitetom mesta do 160, idealno je mesto za održavanje vaše svadbe. Skoro da je postala tradicija u restoranu Dren da naši nekadašnji mladenci proslavljaju i rodjenje deteta i njihove prve rodjendane. Organizovani ručak za turiste ili proslava rođendana, specifični zahtevi, manje ili veće organizovane grupe, sa našim stručnim timom možete sve dogovoriti.