децембар 24, 2023 admin

Proslave Krštenja

Izvanredan Izbor za Vaš Poseban Dan

Krštenje predstavlja jedan od najvažnijih trenutaka u životu svake porodice. Stoga je odabir odgovarajućeg mesta za proslavu ovog svečanog događaja od izuzetne važnosti. Restoran Dren, lociran na adresi Tošin Bunar 216, Novi Beograd, pruža optimalne uslove za nezaboravnu proslavu krštenja vašeg deteta.

Restoran Dren – Spojevi Tradicije i Modernog Doba

Elegantan Ambijent za Vašu Proslavu

Restoran Dren nudi sofisticiran i srdačan ambijent, savršen za intimne i veće proslave. Sala koja može ugostiti do 100 gostiju prilagodljiva je prema vašim jedinstvenim potrebama i željama.

Prilagodljiv Meni – Od Tradicionalnih do Modernih Jela

Naš kulinarski tim posvećen je kreiranju izuzetnih jela koja zadovoljavaju raznolike ukuse. Bez obzira da li preferirate tradicionalnu srpsku kuhinju ili moderne gastronomske specijalitete, naš meni će se prilagoditi vašim željama.

Lokacija i Praktičnost

Idealna Lokacija u Srcu Novog Beograda

Restoran Dren lako je dostupan iz svih delova grada, zahvaljujući svojoj izuzetnoj lokaciji u Novom Beogradu.

Veliki Parking Prostor za Vaše Goste

Bezbrižno parkiranje – naš restoran pruža prostran parking prostor, čineći ga praktičnim i jednostavnim izborom za vaše goste.

Organizacija Proslave Krštenja

Stručni Tim na Vašem Raspolaganju

Naš iskusni tim će vas voditi kroz svaki korak organizacije, od odabira menija do dekoracije sale, osiguravajući da vaša proslava bude savršena.

Cena i Paketi Usluga

Pristupačne Cene za Nezaboravnu Proslavu

Ponosimo se pristupačnim cenama koje ne umanjuju kvalitet naše usluge. Dostupni su različiti paketi kako bismo udovoljili vašim potrebama i budžetu. Proslava krštenja u Restoranu Dren predstavlja pravi izbor za one koji traže eleganciju, kvalitet i povoljne cene. Kontaktirajte nas, i zajedno ćemo stvoriti nezaboravne trenutke za vas i vaše najmilije!

 

Pozovite za više informacija

Telefon: +381 11 2696333
Mob: +381 65 2000 493
Email: office@restorandren.com